Voorwaarden

Lees het volgende nog even goed door:

Bij ongepast gedrag tijdens de tour zijn wij genoodzaakt om maatregelen te nemen. Dit zal leiden tot een vroege beëindiging van de tour, waarbij er geen geld wordt terug gegeven. Wanneer je te laat bent, zal de tijd dat jullie te laat zijn afgaan van de rit.

Deelname op de bierfiets geschiedt geheel op eigen risico. De Beercrew is niet verantwoordelijk voor vermissing van meegebrachte zaken, schade of letsel in welke vorm dan ook aan materiele zaken of personen als gevolg van deelname op de Beerbike.  Verder attenderen we je erop, dat de alcohol die is aangekocht, in zijn geheel geconsumeerd dient te worden gedurende de twee uur durende tour. Wanneer er alcohol overblijft, kan het vat niet mee worden genomen. (Voor meer info check onze website: www.beerbike-albufeira.com)

 

Tips: 

  • Wij adviseren iedereen om zich te kleden op het weer. Draag bij extreme hitte zonnebescherming zoals een petje of zonnebril, en smeer je schouders en gezicht goed in met zonnebrand. Bij regen of sterke wind adviseren wij om iets warmers aan te doen of een regenjas/poncho.
  • Het is daarnaast toegestaan om zonnebrand en een flesje water mee te nemen op de beerbike

 

Wat je moet meenemen:

  • Iedereen dient zijn/haar legitimatie mee te nemen
  • Deze voucher dient tevens als instapbewijs, dus bewaar deze goed en neem het geprint mee naar de tour!
  • Het resterende bedrag wat nog open staat voor de Beerbike, te weten….(here comes te amount of money the people still have to pay àso, for the alcohol package and possibly for the pick-up service)
  • Voor vertrek wordt er €100 borg betaald. De borg wordt na afloop contant terug gegeven indien er geen schade aan de Beerbike is verricht.

 

Het opstappunt is restaurant/cocktailbar Lucky Friendsaan de strip in het nieuwe gedeelte van Albufeira (Av. Sá Carneiro 35, 8200-260 Albufeira). Zorg ervoor dat jullie 30 minuten voor aanvang van de rit aanwezig zijn bij Restaurant/coctailbar Lucky Friends.

 

Tot snel!