prijzen en info

20 liter staat gelijk aan: 100 glazen

50 liter staat gelijk aan: 150 glazen

100 liter staat gelijk aan: 250 glazen


CHEERS!!

Onze prijzen!

De leukste bierfiets in Albufeira

Benieuwd hoerveel glazen jij kunt drinken?!

Bekijk ons aanbod hieronder:


Beer Lovers!

250
  • 30Lts Sagres Beer + € 50
  • Min 6 Persons
  • Max 15 persons*
  • Total: € 300,-
book now

Somersby Lovers

250
  • 50Lts Dry Sweet Strongbow Original + € 120
  • Min 6 Persons
  • Max 18 persons*
  • Total: € 370,-
Book now

Sweet Strongbow Apple

250
  • 30Lts Sweet Strongbow Apple + € 80
  • Min 6 Persons
  • Max 18 persons*
  • Total: € 330,-
book now

Sangria

250
  • 30Lts Sangria + € 80
  • Min 6 Persons
  • Max 18 persons*
  • Total: € 330,-
Book now

 

 

*Let op: er zijn maximaal 14 zitplaatsen. 


Aantal personen

 

 

Er kunnen maximaal 18 personen op de Beerbike. Wij houden 6 personen aan als ons minimum.

Er zijn maximaal 14 zitplaatsen. Wanneer je met een groep van 18 personen bent, dienen er 4 personen te staan tijdens de rit.

 

Leeftijd

 

Om een tour op de Beerbike te kunnen maken, moet er in ieder geval één persoon uit de groep ten minste 18 jaar of ouder zijn. Dit in verband met de aanschaf van de vaten bier, sangria of Somersby.

Alcohol

Het is ten strengste verboden om zelf alcohol mee te nemen ofwel te consumeren op de Beerbike. Vóór de tour krijgt iedereen een shotje en daarnaast worden er van te voren een gewenst aantal liters bier, sangria of Somersby gekocht. Tijdens de rit kunnen er geen extra vaten meer worden bijbesteld.

Bier & Somersby

Het bier wat geschonken wordt is Superbock. Dit wordt in Portugal beschouwd als het nummer 1 bier! Liever iets anders dan bier? Daarnaast hebben wij ook Somersby appel cider in ons assortiment. Cider wordt gemaakt van appel en is heerlijk verfrissend en zoet!

 

Boeken

Via het online-reserveringssysteem wordt een tour op de Beerbike geboekt en gelijk betaald. Voor de boeking zijn er persoonsgegevens van 1 passagier nodig. Als bevestiging ontvang je een voucher. Deze voucher dienst als instapbewijs en moet meegenomen worden naar het opstappunt Lucky Friends (Av. Sá Carneiro 35, 8200-260 Albufeira). Alle passagiers dienen hier 30 minuten van te voren aanwezig te zijn voor uitleg en een shotje. Vergeet niet om allemaal een identiteitsbewijs mee te nemen

Annuleringen

Bij annuleringen van ten minste 30 dagen van te voren, geldt er 50% restitutie. Bij annuleringen die 14 dagen (of korter) van te voren worden gemaakt, wordt er geen geld terugbetaald.

Extra regelingen

Voor vertrek wordt er €100 borg betaald. De borg wordt na afloop contant terug gegeven indien er geen schade aan de Beerbike is verricht. Mocht er wel schade aan de Beerbike zijn gemaakt tijdens de tour, dan zijn wij geacht hier een schadevergoeding voor te rekenen. Het kan dan zo zijn dat er een deel van de borg wordt ingehouden. Indien de kosten voor reparatie hoger zijn dan de borg, zal dit tevens worden verrekend. Te laat aankomen gaat van de tijd van de tour af. Wees dus op tijd! (30 minuten van te voren aanwezig bij opstappunt Lucky Friends aan de strip).

Ophaalservice

Indien jullie groep wenst om opgehaald en weggebracht te worden vanaf een hotel, appartement of villa in Albufeira, rekenen wij hier €25 voor. Laat dit wel even aan ons weten bij de reservering! Indien gewenst kunnen wij ook groepen die buiten Albufeira verblijven ophalen en wegbrengen. De prijs hiervan is op aanvraag.

Ongepast gedrag & alg. voorwaarden

 

Bij ongepast gedrag tijdens de tour zijn wij genoodzaakt om maatregelen te nemen. Gedrag zoals..

– Plassen in het openbaar

– Té dronken zijn

– Alcohol schenken aan niet-passagiers;

– Opzettelijk afval op straat gooien en troep maken;

– Extreem geluidsoverlast creëren;

– Grof taalgebruik

zal leiden tot een vroege beëindiging van de tour, waarbij er geen geld wordt terug gegeven. Deelname op de bierfiets geschiedt geheel op eigen risico. De Beerbike Crew is niet verantwoordelijk voor vermissing van meegebrachte zaken, schade of letsel in welke vorm dan ook aan materiele zaken of personen als gevolg van deelname op de Beerbike.  De alcohol die is aangekocht, dient in zijn geheel geconsumeerd te worden gedurende de twee uur durende tour. Wanneer er alcohol overblijft, kan het vat niet worden mee genomen.

 

Tijden

12:00-13:00 à Early bird tour*

13:30-14:30

15:00-16:00

16:30-17;30

18:00-19:00

19:30-20:30

21:00-22:00

22:30-23:30

 

*De Early bird tour begint elke dag om half 12:00 uur en eindigt om half 13:00 uur Dit maakt het een super geschikte tour voor de vroege vogels onder ons! Een extra leuke bijkomstigheid is dat wij op alle vaten tijdens de Early bird tour 50% korting geven.

 


Stuur ons een verzoek!

We zijn binnen 24 uur bij je terug.