Home

Het leukste uitje op de fiets!

 

Bier drinken terwijl je fietst!

 

Voor jou en jouw vrienden!

 


Bier drinken terwijl je fietst?!

Ga jij dit jaar met jouw vrienden of vriendinnen op vakantie naar uitgaansoord Albufeira?

Goede keuze! Albufeira staat namelijk bekend om de mooie stranden, het lekkere weer én de vele clubs, cafés en barretjes waar je iedere avond tot de late uurtjes kan gaan stappen.


Is jouw vriendengroep niet vies van een drankje, houden jullie van gezelligheid en lijkt het jullie leuk om Albufeira te gaan verkennen? Dan is een tour op de Beerbike een echte must-do voor tijdens de vakantie!

De Beerbike is een bierfiets waarop jij samen met je vrienden of vriendinnen een 1-uur durende tour door Albufeira gaat maken. Tijdens deze tour kan je volop genieten van bier of Somersby terwijl onze chauffeur jullie de leukste plekjes van Albufeira laat zien!



[tm_pb_menu_categories admin_label=”Restaurant Categories” view=”grid” categ=”39,38,41,40″ col=”4″ categ_name=”on” feat_img=”on” categ_icon=”on” categ_descr=”off” module_class=”mprm-menu-category-custom”] [/tm_pb_menu_categories]






Wat moeten jullie je voorstellen?!

  1-uur durende unieke en gezellige activiteit met de hele vriendengroep
  1-uur lang Bier of Somersby drinken
  Een privé chauffeur die jullie de leukste plekjes van Albufeira laat zien
  Eigen muziek af te spelen door middel van het Bluetooth sound system
  Watersprinklers voor verfrissing tijdens de rit
  Shotje om helemaal in de stemming te komen



BierFiets Vrienden

al fietsend naar een hoogtepunt!:

Isabel

Bierliefhebber

Wauw! Mega leuk op de bierfiets!!! We gingen samen met een groep Nederlandse jongens op de fiets, echt lachen! Nieuwe mensen ontmoet, veel lol, Lekker buiten de omgeving verkennen en drinken! Volgend jaar weer!

Mark

Bierfanaat

We waren met een groep vrienden in Albufeira om lekker te feesten en drinken.Daar zagen we de bierfiets en hebben meteen gereserveerd! Super tof om met z’n allen rond te rijden en ondertussen te zuipen! Echt een top middag gehad!

Sara en de rest

Somersbylovers

We werden door een promotor uitgenodigd voor de bierfiets, maar eigenlijk houden we niet echt van bier. Gelukkig hebben ze op de bierfiets ook Somersby! Super leuke avond gehad samen!

Volg ons op #BeercrewAlbu