FAQ

Wat vrienden willen weten!

 

Hoe werkt de Beerbike precies?

De Beerbike is een bierfiets voor minimaal 6, en maximaal 18 personen. Op de Beerbike ga je heerlijk genieten van bier of Somersby terwijl je de leukste plekjes van Albufeira krijgt te zien. Een super leuke activiteit om te doen tijdens je vakantie! De tour is 1 uur lang en er zijn elke dag 6 momenten waarop je de Beerbike kan huren. Om een tour op de Beerbike te kunnen maken, moet er in ieder geval 1 persoon uit de groep ten minste 18 jaar of ouder zijn.

Hoeveel kost het?
  Om een tour te maken op de Beerbike kun je kiezen uit verschillende alcohol pakketten, te weten: bier (30 liter of 50 liter), sangria (20 liter) of Somersby (30 liter). Check voor de actuele tarieven in het hoogseizoen en in het laagseizoen, de “Prijzen en voorwaarden” pagina op onze website.
Hoeveel personen kunnen er op de beerbike?

Er zijn maximaal 14 zitplaatsen. Wanneer je met een groep van 18 personen bent, dienen er 4 personen te staan tijdens de rit.

Is mijn gekozen datum beschikbaar?
Op “Reserveren” pagina, kan je de gewenste datum aanklikken. Dan zie je gelijk welke data en tijdstippen er (nog) beschikbaar zijn.
Is Bier & Somersby inbegrepen?

Bij het online boeken van een tour op de Beerbike is er keuze uit 30 liter bier, 50 liter bier en 30 liter Somersby. Hier zijn kosten aan verbonden. Kijk eens op de “prijzen en voorwaarden” pagina op onze website voor de tarieven in het hoogseizoen en laagseizoen. Let op: tijdens de tour kunnen er geen extra vaten worden bijgeboekt, dus OP = OP

Gaat de tour door als het regent of bij extreme hitte?
In principe wel. Als het regent zorg er dan zelf voor dat je een regenjas of poncho aan doet! Bij extreme hitte adviseren wij altijd een zonnebril en hoofdbescherming te dragen. Daarnaast is het ook toegestaan om zonnebrand en een flesje water mee te nemen. Als er zich echt extreme weersomstandigheden voordoen waardoor de tour niet kan doorgaan, dan neemt de chauffeur contact met jullie op.
Kan ik meer dan één Beerbike huren?
Nee, wij hebben op dit moment één Beerbike.
Mag ik mijn eigen route kiezen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. De chauffeur zal ervoor zorgen dat je de leukste plekjes van Albufeira te zien krijgt.   Sure, the entrance is free for people of all ages. But in fact, you still have to be 21 or older in order to order a beer.  
Wie rijdt de Beerbike?
Wij hebben een chauffeur die de Beerbike rijdt en die tevens de tour zal begeleiden.  
Wat zijn de regels?
Check de “Prijzen en voorwaarden” pagina op onze website. Hier vind je alle regels terug.
Hebben jullie tips?/ Wat moet ik meenemen?
Wij adviseren iedereen om zich te kleden op het weer. Draag bij extreme hitte zonnebescherming zoals een petje of zonnebril, en smeer je schouders en gezicht goed in met zonnebrand. Bij regen of sterke wind adviseren wij om iets warmers aan te doen of een regenjas/poncho. Het is daarnaast toegestaan om zonnebrand, een flesje water en snacks mee te nemen op de Beerbike.
Waar moet ik opstappen?
Het opstappunt is restaurant/cocktailbar Lucky Friends aan de strip in het nieuwe gedeelte van Albufeira (Av. Sá Carneiro 35, 8200-260 Albufeira). Indien je gewenst opgehaald en weggebracht te worden vanaf een hotel of appartement in Albufeira, wordt hier €25 (per groep) voor in rekening gebracht. In het online reserveringssysteem kan je deze transfer nu al reserveren. De kosten hiervan, €25 per groep, wordt contant betaald aan de chauffeur op het moment dat jullie worden opgehaald. Indien gewenst kunnen wij ook groepen die buiten Albufeira verblijven ophalen en wegbrengen. De prijs hiervan is op aanvraag. In het reserveringssysteem wordt om naam, e-mailadres en telefoonnummer van de hoofdboeker gevraagd. De chauffeur neemt enkele dagen voor aanvang van de tour telefonisch contact met de hoofdboeker op om exacte tijd en locatie met jullie af te spreken.
Hoeveel borg betaal ik?
Per groep wordt er €100 borg betaald voor je vertrekt. Dit krijgen jullie uiteraard weer terug als er geen schade aan de Beerbike is verricht. Kijk voor alle regelingen eens op de pagina “Prijzen en voorwaarden”  

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem Contact Op